Over Templates
vrijdag, 22 mei 2009 12:39

Templates zijn de basis van al onze sites. Templates kunnen gebaseerd zijn op de huisstijl van een bedrijf, en kunnen vanaf scratch worden opgezet, waardoor er een eigen gezicht zal ontstaan.

Ook kun je temnplates kopen en deze vervolgens zo aanpassen dat ze de uitstraling krijgen van je eigen bedrijf en waarbij je tegelijkertijd kunt genieten van de extra's en vernuftigheidjes die die templates je bieden.

Onze eigen site, waar je nu naar kijkt, is gemaakt gebruik makende van het Pinboard template van Yootheme.com.

Een paar sites waar je leuke/interessante/mooie templates kunt vinden:

  • Yootheme.com
  • Templateplazza.com
  • Shape5.com
  • Templatesgear.com

Let wel: het kopen van een template is nog geen kant-en-klare website. De template moet nog ingericht worden en dat kost ons ook nog wel even tijd en een klein beetje uitzoekwerk, maar de benodigde tijd is natuurlijk minder dan het opzetten van een helemaal nieuwe.

Peroux.nl kan de templates voor u kopen en verrekent dit in de prijs voor het opzetten van de site. Zodoende biedt Peroux.nl een totaalpakket.

 

Domeinnaamregistratie

Peroux kan voor u domeinnamen registreren. Voor een .NL betaalt u bijvoorbeeld € 10,-- per jaar, een .COM domein kost u € 12,50 per jaar.

Wordpress

Peroux.nl biedt niet alleen Joomla! gebaseerde websites. Ook WordPress is een optie. Momenteel zijn we bezig met de installatie van www.doyoureadme.nl

iDeal

Voor een tweetal sites zijn we bezig om iDeal te integreren. De ene site is een webshop met VirtueMart, de andere site maakt gebruik van nBill.
Copyright © 2019 .:: Peroux.nl ::.. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is gratis open source software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.