265 domeinnamen
vrijdag, 22 mei 2009 13:04

Peroux registreert domeinen voor haar klanten. Wist u dat Peroux.nl op dit moment (22 mei 2009) al 265 domeinen in beheer heeft?! Een hele prestatie al zeggen we zelf. Natuurlijk zijn er genoeg domeinen die naar dezelfde site wijzen, maar dat maakt een site alleen maar makkelijker benaderbaar.

Wij gaan bij de registratie van domeinnamen uit van het volgende standpunt:

Een domein is altijd van een klant, dus de administratieve registrant van een domein is altijd de klant zelf. Zodoende kan een klant altijd bepalen of ze domein bij Peroux ondergebracht wil hebben, of dat zo op één of ander moment van hosting en ontwikkelpartij wil wijzigen. De klant is de eigenaar.

Het technische contact is Peroux.nl, zodat wij bij problemen met betrekking tot de domeinnaam ingeschakeld worden en support kunnen bieden.

 

Domeinnaamregistratie

Peroux kan voor u domeinnamen registreren. Voor een .NL betaalt u bijvoorbeeld € 10,-- per jaar, een .COM domein kost u € 12,50 per jaar.

Wordpress

Peroux.nl biedt niet alleen Joomla! gebaseerde websites. Ook WordPress is een optie. Momenteel zijn we bezig met de installatie van www.doyoureadme.nl

iDeal

Voor een tweetal sites zijn we bezig om iDeal te integreren. De ene site is een webshop met VirtueMart, de andere site maakt gebruik van nBill.
Copyright © 2019 .:: Peroux.nl ::.. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is gratis open source software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.