Componenten
vrijdag, 22 mei 2009 12:58

Joomla! maakt gebruik van componenten. Dit zijn onderdelen die je aan je site kunt toevoegen. Standaard heeft Joomla! al een aantal componenten in zich, zoals banners, webfeeds en een contactformulier. Daarnaast kun je van allerlei componenten downloaden, danwel gratis, danwel tegen betaling.

Een paar voorbeelden:

  • Virtuemart: een webwinkel, waarmee je in Joomla! je eigen webshop kunt opzetten
  • DocMan: een document management tool, waarmee je je documenten georganiseerd kunt aanbieden
  • FacileForms: een formulierengenerator, waarmee je van allerlei inschrijf, download en andersoortige formulieren mee kunt opbouwen
  • AkoBook: een gastenboek component
  • BBClone: een statistieken componenten, om te zien hoe vaak, hoe veel en waarvandaan je bezoekers komen
Sommige componenten hebben wat installatie in de template nodig (bijv. BBClone), maar de meeste kun je direct aan een menu-item toewijzen en je bent los.
 

Domeinnaamregistratie

Peroux kan voor u domeinnamen registreren. Voor een .NL betaalt u bijvoorbeeld € 10,-- per jaar, een .COM domein kost u € 12,50 per jaar.

Wordpress

Peroux.nl biedt niet alleen Joomla! gebaseerde websites. Ook WordPress is een optie. Momenteel zijn we bezig met de installatie van www.doyoureadme.nl

iDeal

Voor een tweetal sites zijn we bezig om iDeal te integreren. De ene site is een webshop met VirtueMart, de andere site maakt gebruik van nBill.
Copyright © 2019 .:: Peroux.nl ::.. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is gratis open source software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.