Aantal domeinnamen stabiel: 274
maandag, 16 april 2012 09:59

Het is al een tijd lang stil geweest op deze site. Meer omdat we met van alles bezig blijven en dan volledig vergeten dat we eigenlijk de site soms wat zouden moeten updaten.

Eerder schreven we dat we 265 domeinen geregistreerd hadden staan via Peroux.nl. Welnu weer eens een update. De teller staat nu op:

274

Eigenlijk heel stabiel dus, terwijl het er eigenlijk meer zouden moeten zijn. Maar dat is ook mede verklaarbaar doordat we een reeks evenementen domeinen op hebben gezgd (in totaal 44).

 
Peroux Woordwolk
woensdag, 09 juni 2010 13:55

Deze WoordWolk toont op een leuke manier waar Peroux.nl zich mee bezig houdt, gebaseerd op keywords uit de site.

 
Welkom bij het nieuwe Peroux.nl
dinsdag, 13 oktober 2009 06:57

De nieuwe site is live, en met name ook onze nieuwe huisstijl. Dankzij crowdsourcing hebben wij een nieuw logo laten ontwikkelen, waarvan wij zeer onder de indruk waren en welke met een goede gedachte is ontwikkeld.

Hier nogmaals ons nieuwe logo:

 
265 domeinnamen
vrijdag, 22 mei 2009 13:04

Peroux registreert domeinen voor haar klanten. Wist u dat Peroux.nl op dit moment (22 mei 2009) al 265 domeinen in beheer heeft?! Een hele prestatie al zeggen we zelf. Natuurlijk zijn er genoeg domeinen die naar dezelfde site wijzen, maar dat maakt een site alleen maar makkelijker benaderbaar.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Domeinnaamregistratie

Peroux kan voor u domeinnamen registreren. Voor een .NL betaalt u bijvoorbeeld € 10,-- per jaar, een .COM domein kost u € 12,50 per jaar.

Wordpress

Peroux.nl biedt niet alleen Joomla! gebaseerde websites. Ook WordPress is een optie. Momenteel zijn we bezig met de installatie van www.doyoureadme.nl

iDeal

Voor een tweetal sites zijn we bezig om iDeal te integreren. De ene site is een webshop met VirtueMart, de andere site maakt gebruik van nBill.
Copyright © 2019 .:: Peroux.nl ::.. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is gratis open source software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.