Diensten
vrijdag, 22 mei 2009 11:51

Peroux.nl biedt verschillende diensten waarvan u van hartelust kunt genieten, wij bieden o.a. het volgende (we kunnen vast en zeker veel meer, maar niet alles is direct te beschrijven):

Websiteontwikkeling

Wij ontwikkelen websites gebruik maken van verschillende CMS-en, met een kleine voorkeur voor Joomla!. U levert een design en/of huisstijl en wij maken een passende website voor u! Kijk bij onze referenties naar voorbeelden.

Applicatieontwikkeling

Voor maatwerkvraagstukken kunnen wij allerlei verschillende web-applicaties ontwikkeld. Wij hebben daarin al enigszins onze sporen verdiend bij andere klanten. Zo hebben wij de volgende web-applicaties ontwikkeld:

  • Rapporteninvoer en -generator; voor een mysteryguest bedrijf is er een applicatie die mysteryguests de mogelijkheid geeft hun bevindingen per vraag en hoofdstuk in te voeren via een webinterface. Op basis van de invoer worden er vervolgens rapporten gegenereerd in PDF waarin ook de algemene bevindingen en de verhoudingen ten opzichte van de rest van de markt worden gepresenteerd
  • Prijslijstgenerator; voor een wijnimporteur hebben wij een webomgeving gerealiseerd waarin de AccountView gegevens kunnen worden ingelezen en waarmee men vervolgens een prijslijst in PDF tot drukbaar exemplaar kan genereren. Ook worden de gegevens in deze database kant en klaar gezet voor publicatie op de website
  • Verhuisofferte systeem; een systeem waarin een websitebezoeker kan aangeven waar en hoeveel verhuisofferte hij/zij wenst te ontvangen. De applicatie verzorgt de aanvragen naar de aanbieders en levert financiele afhandeling naar de aanbieders, die per aanvraag betalen.
  • Word CV generator; voor een werving en selectie bureau is een applicatie opgezet die mogelijke kandidaten de optie biedt om via de site een CV in Word te laten genereren. Deze kan vervolgens ook voor prive gebruik worden ingezet.
Netwerkbeheerdiensten

Wij onderhouden netwerken voor het MKB. Uitgangspunt daarbij is dat wij op afstand (virtueel) toegang krijgen/opzetten tot het netwerk, zodat wij met minimale aanwezigheid en beperkte inspanning uw netwerk up en running kunnen houden. Support op afroep, danwel op contractbasis, zodat u zelf de (toch al erg lage) kosten in bedwang kunt houden.

 

Domeinnaamregistratie

Peroux kan voor u domeinnamen registreren. Voor een .NL betaalt u bijvoorbeeld € 10,-- per jaar, een .COM domein kost u € 12,50 per jaar.

Wordpress

Peroux.nl biedt niet alleen Joomla! gebaseerde websites. Ook WordPress is een optie. Momenteel zijn we bezig met de installatie van www.doyoureadme.nl

iDeal

Voor een tweetal sites zijn we bezig om iDeal te integreren. De ene site is een webshop met VirtueMart, de andere site maakt gebruik van nBill.
Copyright © 2019 .:: Peroux.nl ::.. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is gratis open source software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.